SALT Bel Air Render Gevel | Salt

Uitzonderlijk woonconcept
met wellness faciliteiten
tussen Duinbergen en Heist

SALT shoot 14 09 16 IMG 8788 WEB | Salt
Residentie Bel-Air II
Duinbergen / Heist

Dit luxueuze woonproject voor levensgenieters vindt u ter hoogte van het Willemspark tussen Duinbergen en Heist. Afgeschermd van de zee door 10 hectare rust waar groen en duinen elkaar afwisselen.

Eén van onze meest toonaangevende woonprojecten krijgt een tweede fase.
SALT shoot 14 09 16 IMG 8787 WEB | Salt
Een strak design met de tijdloze warmte van hout.

De residentie wordt gekenmerkt door het strak ontwerp met veel aandacht voor een mondaine beleving. Van de hoogwaardige afwerking en nauwkeurige materiaalkeuze tot de plafondhoge ramen voor maximale lichtinval: niets werd aan het toeval overgelaten.

Geniet van de uitzonderlijke wellness faciliteiten in het gebouw.
SALT Live Spa 07 | Salt
SALT Spa 07082018 9 I7 A6458 HDR | Salt
Salt spa.
Imagine this:

Na een stressvolle week komt u op vrijdagavond aan in Knokke-Heist. Zonder parkeerproblemen zet u uw wagen voor het weekend weg in uw eigen garagebox. Nadat u uw weekendtas in de slaapkamer zette, ligt de Salt spa op u te wachten voor een verfrissende duik. Na een rustgevende sessie in de sauna bent u helemaal klaar voor het welverdiend weekend. Een aperitiefje met de familie, genietend van uw op maat gestileerd design appartement en van het leven.

SALT Live Spa 02 | Salt
Blijf op de hoogte

Dit project is momenteel in voorbereiding. Wenst u op de hoogte te blijven? Vul onderstaand formulier in en wij houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

SALT Spa 03 | Salt
Kom volledig tot rust in onze Salt spa
Dat Salt zicht richt op unieke woonconcepten had u wellicht al begrepen. Wij willen u op elk vlak een aangename woonervaring laten beleven. Daarom bieden wij onze klanten een privé wellness aan met zwembad en sauna. Zo komt u volledig tot rust.
Knokkestraat 26 Render Salt 2012 5 | Salt
Volgend project
Residentie Quantum
icon-mouse
scroll
Residentie Bel-air II