SALT Quantum Gevel Detail 02 | Salt

Heist 3.0

SALT Quantum Gevel Schuinl | Salt
Residentie Quantum
Heist

Coming soon!


Deze vernieuwende klassevolle urban style werd ontwerpen door onze nieuwe generatie Belgischer toparchitecten, architect Simon de Burbure, in samenwerking met een gekende waarde bij Salt, ASK architects uit Knokke-Heist.


Wenst u op de hoogte gebracht te worden van de verkooplancering? Vul dan onderaan deze pagina het contactformulier in.

SALT Quantum Gevel Frontaal | Salt

De residentie Quantum zal plaats bieden aan een vernieuwde tapas brasserie, een bankkantoor, 20 luxe appartementen en 2 ondergrondse parkeerlagen.

Dit mooie woonproject zal haar plekje opeisen naast onze recente realisatie res. "Momentum", ter hoogte van de nieuwe rotonde op de Elizabetlaan. Hét nieuwe scharnierpunt van Heist! Een historisch keerpunt in de nieuwe stadsontwikkeling van Heist. Iets verderop kijkt men uit op het nieuwe architecturale baken voor Heist: de "Heldentoren" ontworpen door het internationaal gezelschap "Neutelings Riedijk Architecten" die eveneens het M.A.S. in Antwerpen ontwierpen.SALT Quantum Gelijkvloers | Salt
SALT Quantum Open Zicht | Salt
The view

Elk appartement zal uitkijken op het totaal vernieuwde Heist 3.0. Open zicht op de wandelboulevard van de Graaf d’Ursellaan, de toekomstig nieuwe groene rotonde op de Elizabetlaan en hét nieuwe landmark voor Heist: de "Heldentoren", het hoogste gebouw van Knokke-Heist!

SALT Quantum Gelijkvloers 02 | Salt
Wenst u op de hoogte gebracht te worden van de verkooplancering?

Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u bij de start van de verkoop.

SALT Spa 03 | Salt
Kom volledig tot rust in onze Salt spa
Dat Salt zicht richt op unieke woonconcepten had u wellicht al begrepen. Wij willen u op elk vlak een aangename woonervaring laten beleven. Daarom bieden wij onze klanten een privé wellness aan met zwembad en sauna. Zo komt u volledig tot rust.
Salt Heldentoren 02 | Salt
Volgend project
Heldentoren
icon-mouse
scroll
Residentie Quantum