Salt Web About 01 | Salt

meer dan 100 jaar
familiale bouwkennis

SALT Portret Bjorn Frederic | Salt
360° aanpak

Salt tast als jonge projectontwikkelaar graag de grenzen af van de traditionele appartementsbouw in Knokke-Heist. Onze woonprojecten ontstaan vanuit een passie voor esthetiek en het geloof dat goede architectuur gelukkig maakt. Dit is onze belangrijkste drijfveer om up-to-date te blijven omtrent nieuwe tendensen en innovaties om zo elke dag opnieuw te werken aan onze doorgedreven visie op hedendaags wonen.

SALT Kantoor Heist 03 2020 161 A0466 WEB 2x | Salt

Voortbouwend op onze erfenis in bouwkunde kunnen wij als geen ander voor u de ideale balans vinden tussen design, comfort en kostprijs.

Roots in ruwbouw

Salt realiseert appartementsgebouwen voor liefhebbers van design en moderne architectuur in Knokke-Heist. De drijfveer van deze vastgoedontwikkelaar is een passie voor esthetiek, architectuur en respect voor kwaliteit. Bjorn en Fréderic Christiaens kunnen voor de realisatie van hun nieuwbouwprojecten steunen op vier generaties bouwervaring van de familie Christiaens.


De persoonlijke aanpak en de uitzonderlijke aandacht voor detail en esthetiek maken van Salt de beste partner tijdens uw zoektocht naar een klassevol en hedendaags woonproject in of rond Knokke-Heist.


Salt en Knokke-Heist vormen een perfect match; allebei richten ze zich tot de levensgenieter die zich graag onderdompelt in gezelligheid, stijl en een beetje verwennerij.

SALT Build Kraan | Salt
Item 1910 5299 | Salt
1910
Overgrootvader

Cyriel Christiaens legde de fundamenten van wat later de aanzet zou zijn voor inmiddels 4 generaties bedrevenheid in bouwwerken.

(*) derde vakman bovenaan de nieuwe poort van het klooster van Ruiselede

Item 1962 31731 | Salt
1962
Bouwwerken Roger Christiaens

Grootvader Roger hield het familiebedrijf in ruwbouwwerken boven de doopvont. De focus lag al snel op appartementsbouw, met vele realisaties langs de Coupure in Gent, maar ook het klooster van Sint-Denijs-Westrem staat op zijn palmares.

Item 1994 33060 | Salt
1994
Chrigabo

Gaby en Katrien Christiaens realiseerden als aannemer-bouwpromotor tientallen residentiële projecten in Knokke-Heist, waarmee ze de basis legden voor de projectontwikkeling. Bjorn Christiaens, hun zoon, versterkt vanaf 2001 het familiebedrijf en laat Chrigabo verder uitgroeien tot een trendsetter in de streek.

SALT shoot 24 06 16 IMG 8608 zw | Salt
2017
Salt

Bjorn Christiaens bouwt samen met zijn neef Fréderic Christiaens verder op de ervaring van vorige generaties, maar voegen er hun passie voor architectuur en design aan toe waardoor een nieuw verhaal ontstaat: Salt.

icon-mouse
scroll
build