Uitzonderlijk woonconcept
met wellness faciliteiten
tussen Duinbergen & Heist

 
 
te koop
 
 
 
 
Gelegen ter hoogte van het Willemspark tussen Duinbergen en Heist. Waarbij elke woonruimte van dit luxueuze woonproject uitkijkt op deze 10 hectare rust waar groen en duinen elkaar afwisselen.

De residentie wordt gekenmerkt door het strak ontwerp en er werd veel aandacht besteedt aan het creëren van een mondaine beleving. Van de hoogwaardige afwerking en de nauwkeurige materiaalkeuze tot de plafondhoge ramen voor maximale lichtinval: niets werd aan het toeval overgelaten.
Locatie: DUINBERGEN / HEIST
 
 
 
 
Interesse in dit project? Bekijk hier welke units nog beschikbaar zijn of kom op bezoek.
 
 
 
 
design
Wellness
Na een stressvolle week komt u op vrijdagavond aan in Knokke-Heist. Zonder parkeerproblemen zet u uw wagen voor het hele weekend weg in uw eigen garagebox. Nadat u uw weekendtas in de slaapkamer hebt gezet, ligt de Salt Spa op u te wachten voor een verfrissende duik. Na een rustgevende sessie in de sauna bent u helemaal klaar voor het welverdiende weekend. Een aperitiefje met de familie, genietend van uw op maat gestileerd design appartement en genietend van het leven …
 
Heeft u interesse?

Wilt u meer informatie?

Contacteer ons.
 
 
 
 
blijf op hoogte
Dit project is momenteel in voorbereiding. Wenst u op de hoogte te blijven? Geef hieronder dan uw e-mailadres in en wij houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen rond dit project.
 
 
 
 
 
 
 
salt spa
 
 
Kom volledig tot rust in onze Salt spa
Dat Salt zicht richt op unieke woonconcepten had u wellicht al begrepen. Wij willen u op alle vlakken een aangename woonervaring laten beleven. Daarom bieden wij onze klanten een privé wellness aan met zwembad en sauna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bezoek dit project
Wilt u meer info over onze bouwprojecten of heeft u interesse in één van onze nieuwbouwappartementen? Maak vrijblijvend een afspraak en wij contacteren u zo snel mogelijk.
Bedankt voor uw vraag.
We zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.
 
 
Locatie
 
 
 
HomeTe koopDesignKijkappartementRealisaties Salt SpaOver SaltBlogContact