zaakvoerders Fréderic & Bjorn Christiaens
 
 
360° aanpak
De 360° aanpak van Salt garandeert ‘to the point’ communicatie met zowel klanten als bouwpartners. Hierdoor kunnen we de nodige aandacht besteden aan specifieke uitvoeringsdetails en kunnen we de vooropgestelde bouwtermijn nauwlettend in het oog houden. Het is deze combinatie van een feeling voor esthetiek en uitstekende technische kennis die van Salt een uitzonderlijk projectontwikkelaar maakt. 
 
Heeft u interesse?

Wilt u meer informatie?

Contacteer ons.
 
 
De juiste balans en afkruiding
Voortbouwend op onze erfenis in bouwkunde kunnen wij als geen ander voor u de ideale balans vinden tussen design, comfort en kostprijs.
 
 
 
detaillering
 
 
 
 

Roots in ruwbouw

Salt realiseert appartementsgebouwen voor liefhebbers van design en moderne architectuur in Knokke-Heist. De drijfveer van deze vastgoedontwikkelaar is een passie voor esthetiek, architectuur en respect voor kwaliteit. Bjorn en Fréderic Christiaens kunnen voor de realisatie van hun nieuwbouwprojecten steunen op vier generaties bouwervaring van de familie Christiaens.

De persoonlijke aanpak en de uitzonderlijke aandacht voor detail en esthetiek maken van Salt de beste partner tijdens uw zoektocht naar een klassevol en hedendaags woonproject in of rond Knokke-Heist.

Salt en Knokke-Heist vormen een perfect match; allebei richten we ons tot de levensgenieter die zich graag onderdompelt in gezelligheid, stijl en een beetje verwennerij. 
 
 
 
heritage
 
1910
Overgrootvader
Cyriel Christiaens legde de fundamenten van wat later de aanzet zou zijn voor inmiddels 4 generaties bedrevenheid in bouwwerken.

(*) derde vakman bovenaan de nieuwe poort van het klooster van Ruiselede
 
 
 
 
HomeTe koopDesignKijkappartementRealisaties Salt SpaOver SaltBlogContact