Elegante architectuur
op toplocatie te Knokke

 
 
te koop
 
 
 
 
Residentie Fuse is centraal gelegen, middenin het bruisende hartje van Knokke. Slechts een korte wandeling verwijderd van de zeedijk en vlakbij het Rubensplein, de Lippenslaan en de Dumortierlaan. Een echte toplocatie dus!

We kozen bij deze residentie voor een sobere uitvoering met verticale, houten bekleding over de volledige lengte van de gevel. Daarnaast werden de terrassen losgekoppeld waardoor een transparante lijn ontstaat. Hierdoor oogt de gevel elegant en minimalistisch. 
Locatie: KNOKKE
 
 
 
 
Interesse in dit project? Bekijk hier welke units nog beschikbaar zijn of kom op bezoek.
 
 
 
 
design
Centrale en rustige ligging
Residentie Fuse ligt in een rustige laan, maar biedt tegelijk onmiddellijke toegang tot de Lippenslaan en het Rubensplein. De slanke gevel valt op in de brede P. Parmentierlaan. Verticale lijnen voeren de hoofdtoon, waardoor het geheel loskomt van de omgeving, maar er dankzij de sobere uitvoering toch naadloos op aansluit. 
 
Heeft u interesse?

Wilt u meer informatie?

Contacteer ons.
 
 
 
 
Minimalistische details
Een echt designappartement afgewerkt met tal van minimalistische detailleringen. De elegante keuken loopt als een meubel over in de leefruimte. Naast de eiken parketvloer wordt slechts 1 ander materiaal aangewend voor vloer- en wandbekleding: een trendy grijze Mortex.

De subtiele touch van high-end verlichting van  ‘Buster and Punch’, het grijze doucheglas, de verdoken waterkraan in het strakke badkamermeubel… Het zijn deze details die het appartement kneden tot een unieke uitvalsbasis in het centrum van Knokke. 
 
 
 
 
 
 
 
 
beschikbaarheid
type prijs plannen
51 penthouse duplex
2 slaapkamers
verkocht
N° 51
penthouse duplex - verkocht
2 slaapkamers
41 appartement
2 slaapkamers
verkocht
N° 41
appartement - verkocht
2 slaapkamers
31 appartement
2 slaapkamers
verkocht
N° 31
appartement - verkocht
2 slaapkamers
21 appartement
2 slaapkamers
verkocht pdf
 
 
 
 
N° 21
appartement - verkocht
2 slaapkamers
pdf
 
 
 
 
11 duplex appartement
3 slaapkamers
verkocht
N° 11
duplex appartement - verkocht
3 slaapkamers
 
 
 
 
 
beschikbaarheid
 
 
 
salt spa
 
 
Kom volledig tot rust in onze Salt spa
Dat Salt zicht richt op unieke woonconcepten had u wellicht al begrepen. Wij willen u op alle vlakken een aangename woonervaring laten beleven. Daarom bieden wij onze klanten een privé wellness aan met zwembad en sauna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bezoek dit project
Wilt u meer info over onze bouwprojecten of heeft u interesse in één van onze nieuwbouwappartementen? Maak vrijblijvend een afspraak en wij contacteren u zo snel mogelijk.
Bedankt voor uw vraag.
We zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.
 
 
Locatie
 
 
 
HomeTe koopDesignKijkappartementRealisaties Salt SpaOver SaltBlogContact