Add some spice
to your space

 
 
 
 
 
 
passie voor architectuur
Salt tast als jonge projectontwikkelaar graag de grenzen af van de traditionele appartementsbouw in Knokke-Heist. Onze woonprojecten ontstaan telkens vanuit een passie voor esthetiek en het geloof dat mooie architectuur gelukkig maakt. Dit is onze belangrijkste drijfveer om up to date te blijven omtrent nieuwe tendensen en innovaties en om elke dag opnieuw te werken aan onze doorgedreven visie op hedendaags wonen.
 
 
 
architectuur
 
 
 
 
detaillering
 
The details are not the details. They make the design.
Deze quote van Charles Eames sluit perfect aan op onze visie. Dit voelt u in de doorgedreven detaillering van onze gevels en ook achter onze minimalistische façades zal u dezelfde verfijning terugvinden. Kom eens langs in ons kijkappartement of breng een bezoek aan één van onze recente realisaties om onze ‘touch of Salt’ zelf te ervaren. 
 
 
 
Uw persoonlijke interieurstyliste
Als koper van een SALT-appartement kan u beroep doen op onze interieurstyliste en eigenares van ‘het Koperhuis’, Evelien Faingnaert. Ze geeft u advies over hoe u van uw appartement een echte thuis kan maken. Ze selecteert zorgvuldig de juiste meubels, verlichting en home-en lifestyle-accessoires en geeft uw nieuwe appartement een sublieme final touch of SALT.
 
 
 
the final touch
 
 
 
Maatwerk
 
Afwerking op maat
SALT staat voor een hoge afwerkingsgraad en een uitstekend oog voor detail. Voor de afwerking van uw nieuwbouwappartement wordt graag met u meegedacht . Van keuken tot badkamer, van parket tot tegelvloeren: SALT biedt u enkel hoogwaardige materialen en selecteerde hiervoor nauwkeurig de beste partners om mee samen te werken.
 
 
 
 
 
Design is a balance between form and function, it takes two.
Deelt u onze passie voor design en minimalistische architectuur? Heeft u vragen bij onze 360° aanpak? Neem dan zeker contact met ons op. Wij beantwoorden met veel plezier persoonlijk uw vragen en lichten graag onze visie en werkwijze toe.