roots in ruwbouw

Salt ontwikkelt en realiseert appartementsgebouwen voor designlovers in Knokke-Heist. De drijfveer van deze projectontwikkelaars is hun passie voor architectuur en respect voor kwaliteit. Om hun projecten te realiseren, steunen Bjorn en Fréderic Christiaens op vier generaties bouwervaring van de familie Christiaens.

De persoonlijke aanpak en uitzonderlijke aandacht voor esthetiek maken van Salt uw beste partner voor een klassevol en hedendaags woonproject in of rond Knokke-Heist.

Salt en Knokke-Heist vormen overigens een perfecte match. Allebei richten ze zich immers tot dezelfde levensgenieter die zich graag onderdompelt in een sfeer van gezelligheid, stijl en een beetje verwennerij.
 
 
 
heritage
 
1910
Overgrootvader
Cyriel Christiaens* legde de fundamenten van wat later de aanzet zou blijken voor inmiddels vier generaties bedrevenheid in bouwwerken.

(*) derde vakman bovenaan de nieuwe poort van het klooster van Ruiselede 
 
 
 
 
zaakvoerders Fr├ęderic & Bjorn Christiaens
 
 
360┬░ aanpak
De 360 gradenaanpak van Salt garandeert to-the-pointcommunicatie met klanten en bouwpartners. Hierdoor kan de nodige aandacht gaan naar specifieke uitvoeringsdetails en kan de vooropgestelde bouwtermijn nauwlettend in het oog gehouden worden. Het is deze mix van feeling voor esthetiek en technische kennis die van Salt een uitzonderlijk projectontwikkelaar maakt.
 
hebt u interesse

wilt u meer informatie?

contacteer ons
 
 
de juiste balans en afkruiding
Voortbouwend op onze erfenis in bouwkunde kunnen wij als geen ander de ideale balens vinden tussen design, comfort en kostprijs. 
 
 
 
detaillering
 
 
HomeTe koopDesignKijkappartementRealisaties Over SaltBlogContact