architecturale woonprojecten
voor levensgenieters te Knokke-Heist

     
 
 
residentie Momentum
HEIST
Ter hoogte van de nieuwe rotonde op de Elisabetlaan, komt ons nieuwe project. Het project zit momenteel in de ontwerpfase en krijgt ook de typische Salt-stijl, consequente lijnen, riante glaspartijen en zuivere materialen. Een project die Knokke-Heist verder zal ondersteunen in de ontplooiing tot moderne badplaats.
 
 
 
 
 
 
 
residentie Tides
KNOKKE
Met deze residentie combineert Salt negen zwevende volumes tot een atypische compositie langs een brede laan in Knokke. De oppervlakte van elk appartement varieert tussen 100 en 200 m². De werken zijn gestart en de oplevering is voorzien voor eind 2018.
 
 
 
 
 
 
 
residentie Fuse
KNOKKE
Topligging in het bruisende Knokke op een boogscheut de Zeedijk, Rubensplein, Lippenslaan en Dumortierlaan.

Laatste appartement beschikbaar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
residentie Bel-air
DUINBERGEN / HEIST
Ter hoogte van het Willemspark tussen Duinbergen en Heist bevindt zich het luxueuze woonproject Bel-air. Het wordt gekenmerkt door een strak ontwerp en uitnodigende wellnessfaciliteiten.
 
 
 
 
 
 
 
residentie Nordic
HEIST
Vlakbij onze residentie Monumentum, in het bloeiende hart van Heist ontwikkelen wij voor u Residentie Nordic. Deze residentie zal zich optrekken op een boogscheut van de Elizabetlaan en bevat een prachtig appartement en penthouse.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
residentie Culatello
HEIST
In het toeristische hart van Heist bouwt Salt momenteel een kleinschalig woonproject met lichtrijke appartementen, telkens met ruim zuidgericht terras.

HANDELSRUIMTE
TE KOOP / TE HUUR
 
 
 
 
 
 
 
Salt Spa
Geniet van de ultieme Salt-experience met onze uitzonderlijke wellness faciliteiten, exclusief voorbehouden voor Salt-owners.
 
 
 
 
 
 
 
HomeTe koopDesignKijkappartementRealisaties Over SaltBlogContact