Architecturale woonprojecten
voor levensgenieters te Knokke-Heist

     
 
 
Residentie Momentum
HEIST
Residentie Momentum, een samenwerking tussen architectenbureau Project Architect en Salt, zal haar plekje krijgen ter hoogte van de nieuwe rotonde op de Elizabetlaan, wat in de toekomst een belangrijk punt wordt in het centrum van Heist. De residentie wordt gekenmerkt door consequente lijnen, riante glaspartijen en zuivere materialen; de typerende ‘touch of Salt’. Een project dat Knokke-Heist verder zal ondersteunen in de ontplooiing tot moderne badplaats.
 
 
 
 
 
 
 
Residentie Tides
KNOKKE
Residentie Tides doorbreekt met zijn atypische compositie van zwevende woonvolumes het straatbeeld van Knokke. De residentie biedt u enkele uitzonderlijk ruime woonappartementen, elk met een prachtig terras met zicht op de groene daktuin.
 
 
 
 
 
 
 
Residentie Fuse
KNOKKE
Residentie Fuse bevindt zich op een toplocatie in het bruisende Knokke, op een boogscheut van de zeedijk, het Rubensplein, de Lippenslaan en de Dumortierlaan.

Nog slechts 1 appartement beschikbaar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Residentie Bel-air
DUINBERGEN / HEIST
Residentie Bel-Air, gelegen ter hoogte van het Willemspark tussen Duinbergen en Heist, wordt gekenmerkt door een strak ontwerp en uitnodigende wellnessfaciliteiten. Elk appartement kijkt uit op de rust van het park, waar groen en duinen elkaar afwisselen.
 
 
 
 
 
 
 
Residentie Nordic
HEIST
Vlakbij onze residentie Momentum, in het bloeiende hart van Heist ontwikkelen wij voor u Residentie Nordic. Deze residentie zal zich optrekken op een boogscheut van de Elizabetlaan en bevat een prachtig appartement en penthouse.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Residentie Culatello
HEIST
Een kleinschalig woonproject met enkele lichtrijke appartementen gelegen in het bruisend toeristische centrum van Heist. Elk appartement is voorzien van een zuidelijk gericht terras en de bewoners kunnen er genieten van maximale lichtinval.

Handelsruimte van 130m2 beschikbaar!
 
 
 
 
 
 
 
HomeTe koopDesignKijkappartementRealisaties Salt SpaOver SaltBlogContact