add some spice
to your space

 
 
 
 
 
 
design. build. live.
Salt is een jonge projectontwikkelaar die de grenzen van de traditionele appartementsbouw in Knokke-Heist graag verlegt. Elk woonproject dat de signatuur van Salt draagt, ontstaat vanuit een passie voor esthetiek. Deze drive houdt Salt alert en up-to-date over de nieuwste tendensen en innovaties. Wij geloven sterk dat goede architectuur gelukkig maakt. Dit is de belangrijkste drijfveer om elke dag opnieuw te werken aan onze doorgedreven visie op hedendaags wonen.
 
 
 
design
 
 
 
 
detaillering
 
The details are not the details. They make the design.
Deze quote van architect Charles Eames sluit perfect aan op de visie van Salt. Dit voelt u ook zelf in de doorgedreven detaillering van onze gevels. Maar ook achter onze minimalistische façades zal u diezelfde verfijning terugvinden. Breng een bezoek aan een van onze recente realisaties en ervaar het zelf.
 
 
 
 
 
 
 
 
afwerking
 
 
Samenwerking Koperhuis
Iedereen die een appartement koopt bij SALT kan beroep doen op interieurstyliste en  eigenares van ‘het Koperhuis’, Evelien Faingnaert. Ze geeft u advies over hoe u van uw appartement een echte thuis kan maken. Ze selecteert zorgvuldig de juiste meubels, verlichting en home-en lifestyle-accessoires en geeft uw nieuwe appartement een sublieme final touch.
 
 
 
 
 
salt
 
 
Design is a balance between form and function, it takes two.
Deelt u onze passie voor design? Hebt u vragen bij onze 360 gradenaanpak? Neem dan vrijblijvend contact op zodat wij persoonlijk uw vragen kunnen beantwoorden of onze visie en werkwijze kunnen toelichten.
 
 
 
 
HomeTe koopDesignKijkappartementRealisaties Over SaltBlogContact