passie voor architectuur
design en interieur

 
 
 
 
 
 
design. build. live.
Salt is een jonge projectontwikkelaar die de grenzen van de traditionele appartementsbouw in Knokke-Heist graag verlegt. Elk woonproject dat de signatuur van Salt draagt, ontstaat vanuit een passie voor esthetiek. Deze drive houdt Salt alert en up-to-date over de nieuwste tendensen en innovaties. Wij geloven sterk dat goede architectuur gelukkig maakt. Dit is de belangrijkste drijfveer om elke dag opnieuw te werken aan onze doorgedreven visie op hedendaags wonen.
 
 
 
design
 
 
 
 
detaillering
 
The details are not the details. They make the design.
Deze quote van architect Charles Eames sluit perfect aan op de visie van Salt. Dit voelt u ook zelf in de doorgedreven detaillering van onze gevels. Maar ook achter onze minimalistische façades zal u diezelfde verfijning terugvinden. Breng een bezoek aan een van onze recente realisaties en ervaar het zelf.
 
 
 
 
 
 
 
 
afwerking
 
 
totaalinrichting
Reeds vele jaren wordt ons familiebedrijf geprezen om het hoge afwerkingsniveau en ons oog voor detail. Bij de inrichting van uw appartement denken wij dan ook graag met u mee. Wij blijven uw aanspreekpunt doorheen het volledige bouwproces. Voor uw materiaalkeuzes selecteerden wij de allerbeste bouwpartners. U zal versteld staan van wat zij voor u in petto hebben.
 
 
 
 
 
salt
 
 
Design is a balance between form and function, it takes two.
Deelt u onze passie voor design? Hebt u vragen bij onze 360 gradenaanpak? Neem dan vrijblijvend contact op zodat wij persoonlijk uw vragen kunnen beantwoorden of onze visie en werkwijze kunnen toelichten.
 
 
 
 
HomeTe koopDesignKijkappartementRealisaties Over SaltBlogContact